Za direktno klicanje iz pametnih telefonov!

MobilnoStacionarno

Postopek registracije in uporaba profila:

Ob registraciji vpišite potrebne podatke v prvi obrazec in bodite pozorni, da bo geslo vsebovalo najmanj 8 znakov, ki morajo obvezno vsebovati najmanj 2 številki in najmanj 2 veliki črki, nato pravilno izpolnite varnostno uganko, nato preberite in potrdite vprašanje za pogoje poslovanja in pritisnite tipko NAPREJ. Odprle se vam bodo nadalje možnosti za izpolnitev profila in profilnih slik. Nelkatere funkcije lahko preskočite in jih popolnete kadarkoli kasneje.

Vaše članstvo mora potrditi še skrbnik strani o čemur boste obveščeni na vaš e-mail naslov, zato ta naslov obvezno vpište pravilno in uporabite pravi e-mail naslov, nato se boste lahjko prijavili. Prosimo vas, da vsakič obvezno kontrolirate tudi predale z vsiljeno pošto, ker se morda pri nekaterih ponudnikih e-poštnih storitev pomermbni prijavni podatki nahajajo tam.

Ko boste enkrat član na spltnem mestu http://www.gopicago.si boste lahko objavljali slike, video, dogodke, komentirali in zbirali spletne prijatelje. V teh postopkih upoštevajte pogoje uporabe, zasebnost in mednarodna avtorska pravila ter ne objavljajte spornih vsebin, ki se te strani ne tičejo, sicer boste kot uporabnik zablokirani in v težjih kršitvah prijavljeni organom pregona.

Pametni telefoni